ES Starter Csomag kisvállalkozásoknak

Ajánljuk azoknak a vállalkozásoknak, akik most léptek a vállalkozóvá válás útjára, de van mögöttük minimum fél éves múlt. Számvitelük egyszerű, minimális számlamennyiséggel dolgoznak. Vállalkozásoknak 100 millió Ft nettó árbevételig.

ES Optimum Csomag közepes vállalkozásoknak

Vállalkozása haladó szinten van, rendelkezik lezárt üzleti évvel, árbevétele meghaladja a 100 millió Ft-ot, számláinak száma éves szinten 100 fölötti, Önnek ajánljuk Optimum csomagunkat. Vállalkozásoknak 300 millió Ft nettó árbevételig.

ES Emergent Csomag nagyvállalkozásoknak

Több lezárt üzleti évvel rendelkezik, éves bevétele meghaladja a 300 millió Ft-ot? ES Emergent csomagunkra van szüksége, hogy biztos legyen abban jó kezekben van. Vállalkozásoknak 600 millió Ft nettó árbevételig. Magasabb nettó árbevétel esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

Célunk

Számunkra fontos, hogy kezdő vállalkozásként is biztos legyen abban, hogy megfelelő kezekbe helyezte vállalkozását. Számunkra fontos cége jövője!

Hivatásunk

Hisszük, hogy a piac minden gazdasági szereplőjének egyformán szakképzett és megbízható számviteli szakemberre van szüksége. Velünk meggyőződhet arról, hogy ez így van.

Küldetésünk

Szakembereink segítségével megbizonyosodhat arról, hogy biztonságban tudhatja cége jövőjét! Egyedi igényeinek megfelelően.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon vegye fel velünk a kapcsolatot ->

Több információra van szüksége? ⇓

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK


Biztos szeretne abban lenni, hogy könyvelőjét megfelelően választotta ki, és jól végzi a dolgát?

Velünk megbizonyosodhat róla!

Mit is jelent a revíziós szolgáltatás?

Szakértő kollégáink szolgáltatásunk igénybevételével az Ön által kiválasztott időszak könyvelését megvizsgálják, átnézik a törvényi és jogi megfelelőség szempontjából. Feltárják az esetleges hibákat, kiemelik a kritikus pontokat a cég könyvvezetésében. Az ES revíziót követően szakvéleményt kap, amelyből pontosan látja majd, hogy probléma esetén melyek azok a tételek amelyeken változtatni szükséges. Amennyiben rendben találjuk a könyvelését, úgy Ön is nyugodtan hátradőlhet.

Miért jó ez nekem, miért hasznos?

Megbizonyosodhat arról, hogy a könyvelője jól végzi a dolgát, könyvelése rendben van. Nyugodtan hátradőlhet. Az általunk vizsgált időszakot érintő esetleges hibák feltárásával több százezer forintot és rengeteg elvesztegetett időt spórolhatunk meg Önnek.

Mi ezzel a célunk?

Alapvető célunk az, hogy a magyar vállalkozások biztonságban érezzék magukat! Ne kelljen félni a több százezres vagy több milliós bírságtól.

Fontos, hogy a cégek alapvető szolgáltatása, a könyvelés rendben legyen, hogy ezen már Önnek ne kelljen aggódnia!

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Egyedi szempontok alapján besoroltuk a hazai KKV szektor szereplőit, és állítottuk össze csomagajánlatunk is. Figyelembe vesszük cégének méretét, számláinak darabszámát, tevékenységi körét, van-e kiemelt gazdasági esemény, melyet vizsgálnunk kell, valamint egyedi kérésének is eleget teszünk.

A revíziós szolgáltatás igénybevétele költséghatékony megoldás egy esetleges adóhatósági bírság elkerülésére.

Mennyi időt vesz igénybe a vizsgálat?

A leadott anyagok vizsgálata maximum 30 napot vesz igénybe. Egyedi igény esetén ettől eltérő lehet a vizsgálat időtartama.

Milyen időszakot érinthet ez a vizsgálat?

Alapvetően áfa gyakoriság /havi, negyedéves/ szempontjából egy adott időszakot vizsgálunk. De egyedi igényeknek megfelelően is tudjuk alakítani a vizsgált időintervallumot.

Milyen dokumentumokra van szükség részemről?

Az ES revíziós szolgáltatás során könyvelési dokumentumokból dolgozunk, úgymint főkönyvi kivonat, számlák, bizonylatok, szerződések, stb. Az ES revízió megkezdésekor egy könnyen áttekinthető listát adunk azokról a dokumentumokról, melyek a revízióhoz szükségesek. Nem kérünk nehezen beszerezhető, vagy olyan dokumentumok amely Önnek költségébe kerül.

Honnan tudom, hogy a leadott anyagaim biztonságban vannak?

Szerződés kötésünk során különös figyelmet fordítunk a titoktartásra. Titoktartási kötelezettségünk, és felelősségvállalásunk minden munkatársunkra kiterjed, szerződésben rögzítünk mindent. Az Ön által átadott anyagokról másolatot készítünk, és a revízió elvégzésekor átadunk minden dokumentumot.

Mit kapok cserébe a pénzemért?

A vizsgálat lezártát követően egy komplex szakvélemény készül. A feltárt kritikus, vagy hibás könyvvezetésről átfogó anyagot adunk, melyben megoldási javaslatot is teszünk ennek javítására. Amennyiben mindent rendben találunk a könyvvezetésben, úgy egyedi oklevélbe foglaljuk, hogy Ön is büszkélkedhessen vele akár az irodájában, akár megajándékozza vele könyvelőjét.

Lehetőség van e arra, hogy egy egész évet vizsgáljanak meg?

Egyedi kéréseket is teljesítünk, így ennek megbeszélése csak részlet kérdés. Amennyiben nem biztos abban, hogy teljes évet vizsgáljunk, egy negyedéves átfogó vizsgálat során feltárható az egész évet érintő problémák nagy része. Így időt és energiát spórolunk meg.

Van-e lehetőség arra, hogy bizonyos számlákat, gazdasági eseményeket vizsgáljanak meg?

Revíziónk során Ön kiválaszthatja, hogy az év mely időszakát vizsgáljuk, ha kifejezetten kíváncsi egy gazdasági esemény megvizsgálására, egyedi igényét is teljesítjük.

Eredeti anyagokat kell leadnom, vagy elég a másolat?

A vizsgálathoz nem szükséges az eredeti anyagok átadása, a vizsgálat megkezdésekor minden anyagról tételes átadás-átvételi jegyzőkönyvet készítünk, és minden anyagot lemásolunk. A másolati anyagokat a vizsgálat lezártakor a szakvéleményünkhöz mellékletként csatoljuk, és mindent visszaadunk Önnek.

Mi történik ha hibát találnak?

Szakértő kollégáink amennyiben hibát fedeznek fel, úgy annak szakszerű javítására javaslatot tesznek.

Mi a garancia arra, hogy a kapott szakvélemény helytálló?

Szakértő csapatunk naprakész a hatályos jogszabályok, törvények ismeretéből,alkalmazási módjával. Szakvéleményünkben a mindenkor érvényben lévő jogszabályoknak, és törvényeknek megfelelően készítjük el, kiemelve abban a legfontosabb tényeket.

Tudnak-e segíteni abban, ha komplex problémát kell javítani?

Amennyiben igényt tart rá, speciális analízis osztályunk, a teljes előző időszak rendbe tételét vállalja egyedi megállapodás keretében.

Én választom ki a vizsgált anyagot, vagy kapok hozzá segítséget?

A szerződés megkötésekor, Ön választja ki, hogy mely időszakot vizsgáljuk, kollégáink segítenek abban, hogy a megfelelő döntést hozza. A vizsgált anyagok esetében egy listát kap, mely alapján meghatározhatja, hogy milyen típusú számlából, dokumentumból hány darabra van szükségünk, valamint, hogy azok kiválasztásakor mire figyeljen oda.

Jó kapcsolatban vagyok a könyvelőmmel, hogyan kérjem el a vizsgálathoz az anyagokat?

A könyvelő kötelessége, hogy adatot és információt szolgáltasson a cég helyzetéről az ügyvezető felé, mivel minden könyvelési anyag, legyen az szerződés, vagy egy számla, az adott cég tulajdona, így ennek nem lehet akadálya. Mivel részünkre elég minden másolatban, vagy akár jó minőségű elektronikus példányban, így fizikailag nincs szükségünk az adott dokumentumra.

Van könyvvizsgálom, akkor is szükséges a revizíó?

Szép magyar mondásunk, hogy aki nem dolgozik nem is hibázik. Ha ez a kérdés már felmerül Önben, és erre az oldalra tévedt, akkor mindenképpen érdemes lehet megnézetni a könyvelést, semmit sem veszít azzal, ha biztosra megy.

Nem találta meg minden kérdésére a választ? Írjon nekünk és válaszolunk rá!